Onze projecten

Sing it – 18 september 2022

Heb je zin om mensen te ontmoeten? Heb je zin om lekker samen te zingen? Dan kan je meedoen aan het inloopkoor Sing it van de Gorsselse dirigent en zangcoach Juliette Dumoré.

Bij Sing it gaat het vooral om de gezelligheid en om mensen te ontmoeten. Geen vaste verplichting van een koor, maar deelname per keer. Zang­ervaring is niet nodig en aanmelden hoeft niet.
Meedoen kost € 10,-

Er wordt gezongen van Beatles en Bieber tot Bach. De muziek wordt via een beamer gepresenteerd en Juliette speelt er piano bij. Zo leer je op een ontspannen manier de meer­stemmige song. Alles doorspekt met vocale zangtips en oefeningen om lichaam en ademhaling te activeren.

Doe jij mee met het grote meezing-event in de schouwburg van Lochem?

Openlucht project aan de IJssel

Wij zoeken zangers, dansers en acteurs die mee willen werken aan een fantastisch en niet te evenaren openluchtproject. Er zal van te voren geoefend moeten worden. Er zullen bijeenkomsten zijn en wij hopen dit te realiseren rond april 2023. Meer informatie volgt, maar wil je op de hoogte gehouden worden? Geef je dan alvast op.

meezingtheater

Van zingen wordt je blij en zingen is gezond.
Dus neem plaats in ons theater en je wordt geanimeerd door onze speciale host en zing mee met de klassiekers.
Teksten staan groot geprojecteerd. Het gaat een heus feest worden.

Het project willen wij gaan lanceren in het najaar van 2023.
Wil je er nu al bij zijn? Neem dan contact met ons.

Veel gestelde vragen:

binnenkort meer info

occaecati simili terafvd que?

Click here to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

massa quosoluta yrvagsv aja?

nam error corrupssa, suspendisse pv ehicula eleifend?

doloremque placeat iaculis, minim adipisicing?

voluptates omnis quasi do esse qui?