Onze projecten

Sing it – 30 januari in dorpshuus Hoeflo te Harfsen

Houd je van zingen? Of denk je dat je helemaal niet kan zingen? Zing dan toch gewoon lekker mee met de beste en heerlijkste musical songs! We gaan van Don’t cry for me Argentina naar The Phantom en van de Lion King naar??? Je kunt het allemaal meemaken en meezingen. Dat wordt genieten!

Sing It is een spontaan inloopkoor en sinds kort onderdeel van Stichting IJsselwijs. Juliette Dumoré begeleidt de Sing It. Ze is dirigent, pianist en zangcoach en gespecialiseerd op het gebied van de zgn. EVT zangtechniek. Dit is een techniek waarbij je je stem op efficiënte manier kunt gebruiken en inzetten.  Je krijgt een inkijkje in deze methode met zangtips en oefeningen om lichaam en ademhaling te activeren.

Bij Sing It gaat het vooral om de gezelligheid en om mensen te ontmoeten. Geen vaste verplichting van een wekelijks koor, maar gewoon lekker samen mooie muziek maken en daar energie van opdoen. Zang­ervaring is niet nodig en aanmelden hoeft niet. Deze keer is het thema: MUSICAL. De muziek wordt via een beamer gepresenteerd en Juliette speelt er piano bij. Zo leer je op een ontspannen manier de meer­stemmige song.

Wanneer:  Maandag 30 januari 2023
Aanvang:   19.30 uur (duur 2 uur)
Waar:          Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4 te Harfsen
Kosten:       € 10,- incl. koffie/thee

Openlucht project aan de IJssel

Wij zoeken zangers, dansers en acteurs die mee willen werken aan een fantastisch en niet te evenaren openluchtproject. Er zal van te voren geoefend moeten worden. Er zullen bijeenkomsten zijn en wij hopen dit te realiseren in 2024. Meer informatie volgt, maar wil je op de hoogte gehouden worden? Geef je dan alvast op.

meezingtheater

Van zingen wordt je blij en zingen is gezond.
Dus neem plaats in ons theater en je wordt geanimeerd door onze speciale host en zing mee met de klassiekers.
Teksten staan groot geprojecteerd. Het gaat een heus feest worden.

Het project willen wij gaan lanceren in het najaar van 2023.
Wil je er nu al bij zijn? Neem dan contact met ons.